vr 19 april 2024

Open VLD-politica opent portaal naar negentiende eeuw door simpelweg haar mond open te doen

POLITIEK/WETENSCHAP – Wetenschappers buigen zich over een mysterieus portaal naar de negentiende eeuw, onder andere bekend om systematische, koelbloedige onderdrukking van het proletariaat en erbarmelijke leef- en werkomstandigheden. De interdimensionale deur opende zich slechts ogenblikken nadat Kathleen Verhelst, onderneemster en politica voor Open VLD, aan een plaatselijke krant suggereerde dat het beter was om staken tijdens werkdagen te verbieden. Een team van kwantumfysici onderzoekt of er een causaal verband bestaat tussen de twee incidenten.

“Je houdt in deze branche rekening met de grootste en gekste kosmische anomalieën”, vertelt professor Karla Frans van de Universiteit Antwerpen. “Maar dit is zelfs voor ons een unicum. Het leek wel alsof de realiteit zoals we die kennen implodeerde en de wetten van de fysica spontaan het werk neerlegden. We zullen het gat in de tijd goed moeten bewaken en dichthouden. Ik hoop dat mevrouw Verhelst in tussentijd hetzelfde met haar grote mond doet. Voor je het weet worden we allemaal naar een onherroepelijke klotetijdperk gezogen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten