di 16 april 2024

Staatsveiligheid waarschuwt Van Grieken: “Gevaarlijk om zo uit de lucht te blijven vallen”

POLITIEK – De Belgische Staatsveiligheid waarschuwt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken dat als hij steeds uit de lucht blijft vallen “telkens wanneer wij rapporteren dat extreemrechts een grotere dreiging wordt, hij zich wel eens lelijk kan bezeren.” De 33-jarige politicus kreeg die persoonlijke briefing na een debat tijdens “Terzake”. Van Grieken kwam tijdens die uitzending opnieuw behoorlijk uit de lucht gevallen.

“We hebben gezien dat tijdens het gesprek met Groen-parlementslid Jessika Soors, die zelf trouwens ook een paar keer vervaarlijk over haar woorden struikelde, mijnheer Van Grieken behoorlijk werd verrast door de groeiende dreiging van geweldpleging door extreemrechtse elementen in onze samenleving”, bevestigt de Staatsveiligheid. “Hij was zich duidelijk van geen kwaad bewust en kwam dan ook stevig uit de hoogte gevallen. Een puike val was dat, en compleet onverantwoord. Als je weet dat je zo’n hoge toppen scheert, kijk je best eens naar beneden voor je je zo verlaagt. Maar goed dat ze bij de VRT nog niet op hun infrastructuur hebben bespaard, of hij viel zo door die studiovloer heen. We zijn opgelucht dat hij er geen ernstige verwondingen aan overhield, al leek het even alsof zijn neus bloedde. Ook dat bleek echter vals alarm.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten