zo 23 juni 2024

Conner Rousseau stuurt per ongeluk vuile was naar onderhandelaars en startnota naar moeder

POLITIEK – Dat de carrière van Conner Rousseau op kruissnelheid is geraakt sinds hij vorig jaar voorzitter van sp.a werd staat buiten kijf. De 27-jarige is niet uit de krantenkoppen te slaan en dat vergt veel energie en concentratie. Dat laatste lijkt hem hier en daar mogelijk nog te ontbreken, nu blijkt dat de voorzitter per ongeluk zijn vuile was richting de drie onderhandelaars Bouchez, Coenen en Lachaert stuurde, en zijn eisen voor een regeringsdeelname naar zijn moeder in Sint-Niklaas.

“Oeps”, slaat de charismatische Rousseau mea culpa in een thread op Twitter. “Mijn frank viel toen mama me deze middag een berichtje stuurde om te vragen of er tussen de fiscale eisen en investeringsvoorstellen geen vuile sokken moesten zitten, zoals gewoonlijk. Ik vond het al verdacht dat ik niets inhoudelijks te horen kreeg van de liberalen en christendemocraten. Ik hoop dat ze die wasmand dan ook niet binnenstebuiten gekeerd hebben om toch maar iets bruikbaars te vinden. Dat gaat tegenvallen, hoor matekes.”

Volgens intimi heeft N-VA de “drie koningen” inmiddels gevraagd om spoedig inkijk te krijgen in de mand van Rousseau. “Puur om inhoudelijk te vergelijken“, klink het daar.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten