ma 27 mei 2024

Cartoonkoppel kiest voor WEBA in Deinze en maakt nu ruzie over mondmaskers

BINNENPARKING – Het herkenbare cartoonkoppel dat vroeger reclame maakte voor meubelgigant WEBA, geraakt maar niet uit hun nieuwe dilemma. Vroeger maakte het stel nog uitgebreid ruzie over welk filiaal – Gent of Deinze – ze zouden bezoeken, maar vandaag worden ze met een andere twistappel geconfronteerd: een mondmasker dragen in de winkel of niet? Onze reporter liet zich door huistekenaar Marec naar hun wereld illustreren voor een gesprek.

“Dat is toch pure burgerzin“, vertelt de naamloze blonde echtgenote, terwijl haar man apathisch met een pilsje achterover leunt in de inmiddels erbarmelijk versleten sofa. “Die burgemeester daar [CD&V’er Jan Vermeulen, nvdr.] heeft overschot van gelijk. Het virus verspreidt zich makkelijker binnen dan buiten, en een ongeluk is rap gebeurd. We dragen een mondmasker!

“Ik draag juist niks”, countert de echtgenoot duidelijk geïrriteerd. “Ik heb u altijd uw goesting gegeven en nu is het trop. Als mijn maten mij zo zien rondlopen, zullen ze nogal lachen. Ge hebt [minister van Binnenlandse Zaken en partijgenoot, nvdr.] Pieter De Crem gehoord. Dat is een federale richtlijn en daar moet die van Deinze zich naar schikken. Daarbij, ziet ge niet wat voor een patattenneus die gast van Dag Allemaal mij heeft getekend? Ik krijg nog rapper een kapoot over een zeilboot getrokken dan zo’n ding over mijn smoelwerk. Geen mondmasker!

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten