zo 23 juni 2024

NMBS wil Knokke-Heist in gebreke stellen voor toevoer hautaine passagiers

BINNENPARKING – Het zit er flink tegen tussen kustgemeente Knokke-Heist en de NMBS. Nadat de gemeente er eerst mee dreigde de nationale spoorwegmaatschappij in gebreke te stellen voor het importeren van mogelijk met corona besmette bezoekers, slaat de NMBS nu zelf terug met juridische stappen. De maatschappij is het naar eigen zeggen beu dat de gemeente al jaren “onuitstaanbaar hautaine passagiers” over de rest van het land verspreidt.

“Als we zo gaan beginnen, zal de country club rap te klein zijn”, maakt een woordvoerder van CEO Sophie Dutordoir zich sterk. “Wij kunnen inderdaad elke passagier onmogelijk controleren op Covid-19, maar we doen ons best. Maar als u zag wat voor asociaal en omhooggevallen Louis Vuitton-tuig dat daar dagelijks in onze eerste klaswagons opstapt, zou u prompt de bus pakken. Nog een geluk dat dat volk liever met pappies Lamborghini gaat cruisen, maar toch. En hoort u de rest van België trouwens mopperen dat wij zulke ongure, polodragende elementen heel het land laten afreizen? Neen. Dat burgemeester [Leopold, nvdr.] Lippens eerst maar eens in eigen pochet kijkt vooraleer hij een ander met de golfclub wijst.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

 1. De enigen die gebruikmaken van het openbaar vervoer zijn immigranten.
  De autochtone bevolking heeft altijd een eigen auto.
  Overigens, in Amerika heb je geen pleinen. En het enige openbaar vervoer, de bus is het vliegtuig. Daarom kende niemand er de sociale realiteit.
  Privacy stond van begin af aan voorop.

  • Het is racisme.
   Bij links is uiteindelijk atheïsme zo diep geworteld dat er daarbuiten niets meer bestaat. Het hoogste theïsme is immers atheïsme. Hun leven wordt berekend naar de tijd die je hebt naar materialistisch wetenschappelijke normen, daarom staat leeftijd zo centraal, en de vrouw die dat tot het bittere eind camoufleert en in het verlengde daarvan manipuleert tot racisme. Ze zoekt daarbij in de uitzonderingen van het specifieke geval dat ze generaliseert tot de norm.
   De leugens van nu zijn niet zwart-wit, het draait om de mate van generaliseren.
   Neem een vrouw, het komt vaak voor, die verkracht is door haar eigen naïviteit. Haar toekomstige minnaars worden aan een extra stringente keuring onderworpen. Wat overblijft is een onderdanige sul die op alles ja en amen zegt, waarmee ze misschien nog net een kind eruit kan toveren.
   Alle fouten van het verleden beheersen het hier en nu en verergeren de toestand voor iedereen.
   Na George Floyd dacht ik weer een hetze maar het geval heeft niets te maken met immigranten. Twee dagen later werd door de Democraten in solidariteit met de zwarten een wet tegengehouden minder immigranten toe te laten in de VS, vanzelf uit Afrika zoals Obama had bekokstoofd, al had hij in zijn verkiezingscampagne beloofd boven de zwart-wit tegenstellingen in de VS te staan. Of juist daarom.
   De zwarte Amerikanen voelen zich doorgaans gestigmatiseerd door hun achtergrond als slaven (hun beperkte logica en manier van denken is ten dele ingegeven door de cultureel bepaalde grootheidswaanzin en glamour in de VS) hetgeen ze willen camoufleren door ‘vrijwillige immigranten’ van dezelfde achtergrond.
   En zo herhaalt zich de geschiedenis, vanaf de Holocaust.

Een reactie achterlaten