zo 23 juni 2024

KMI waarschuwt: “Officieel te warm voor gezeik”

WETENSCHAP – Het is officieel te warm voor ons gebruikelijke geklaag, gezeur en gezever. Met die waarschuwing kwam het Koninklijk Meteorologisch Instituut vandaag op de proppen, nadat het kwik weer boven de dertig graden steeg en een hittegolf in de maak is. De instelling maakt duidelijk dat het slechts om een advies gaat, en dat het recht op vrije meningsuiting niet in het gedrang komt, maar toch worden landgenoten met klem aangeraden het de komende dagen rustig aan te doen wat het spuien van haat en toxisch gezeik betreft.

“Wat we merken bij hittegolven is dat alledaagse activiteiten zoals wandelen, sporten en vooral onbekenden de grond in boren op sociale media plots een hoop meer energie kosten”, licht het KMI verder toe. “En zeker wetende dat discussies over mondmaskers, migranten of 5G ook typisch urenlang blijven aanslepen en dat beide partijen consequent het laatste woord willen krijgen. Dat kan ons verstand gewoon niet aan onder dergelijke omstandigheden. Belangrijk is dus wie zijn medemens toch ongevraagd wil blijven schofferen of gewoon zijn verzuurde bagger de samenleving in gooit, dat best binnenshuis doet, in goed verluchte vertrekken, en regelmatig pauzeert om water te drinken. Dan is het nog niet ideaal, maar toch al een pak duurzamer.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Ga niet te ver.

    Op al hun wereldreizen hebben ze nooit meer dan die anderhalve meter gehad.
    De grens van hun bewustzijn.
    Ze zijn enkel gespecialiseerder geworden zich te beschermen tegen alles buiten die omtrek.

  2. De kans bestaat nog steeds dat de bekende goeroe uit India, Osho, in ere wordt hersteld.
    Naar zeggen liet hij zijn volgelingen helemaal in plastic inpakken als een soort levensgroot condoom ter bescherming als ze de lul zijn.

Een reactie achterlaten