zo 23 juni 2024

Limburgse nazi’s ontdekken nu pas dat Hitler dood is

BINNENPARKING – Inwoners van Bilzen, Lanaken en Tongeren werden vanochtend opgeschrikt door een reeks graffiti-opschriften die niet alleen racistische boodschappen verkondigen, maar ook expliciet om de terugkeer van Adolf Hitler vragen. De politie is een onderzoek gestart, maar sluit niet uit dat de daders pas recentelijk vernamen dat de leider van Nazi-Duitsland niet meer in leven is. Hitler overleed namelijk in 1945 te Berlijn.

“Niet alleen is dit een beschadiging van eigendom en een duidelijke manifestatie van rassenhaat”, klaagt Lanakens burgemeester Marino Keulen (Open VLD), “maar als het klopt dat deze onbekende delinquenten nu pas doorhebben dat Hitler al 75 jaar dood is, stel ik mij vooral vragen bij de kwaliteit van het onderwijs dat die gasten genoten hebben. En oké, wij Limburgers staan er inderdaad om bekend graag onze tijd te nemen en wat meer relaxed in het leven te staan, maar dit is belachelijk. Ik schaam mij dood.”

De politie vraagt aan iedereen die aanwijzingen heeft om die zo snel mogelijk door te spelen. “We hopen dat we deze vandalen kunnen vatten vooraleer ze zelf ontdekken dat ook Leopold II ondertussen dood is.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

  1. Ik zou ook beginnen twijfelen . Als je hoort wie door de linkse en woke brigade de mond gesnoerd word met een ” reductio ad hitlerianum ” , moeten ze in die milieus echt wel denken dat hij nog springlevend is . en bij de staatsvuiligheid lopen ze al langer een paar eeuwen achter op de feiten .

Een reactie achterlaten