di 16 april 2024

Potdove kijkster kan niet wachten om Conner Rousseau opnieuw te zien debatteren

BRAVE BURGERS – Wie gisteren het televisie-debat tussen Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Conner Rousseau (Sp.a) heeft gemist, kan die schade maar beter snel inhalen. Beide partijvoorzitters bekampten elkaar in Terzake en hoewel de publieke opinie zich voorzichtig in het voordeel van Van Grieken lijkt uit te spreken, is de kopman van de socialisten alvast een fan rijker. Onze reporter wisselde wat sms’jes uit met Francine (84), die de hele discussie volgde en sterk onder de indruk was. Pittig detail: Francine woont alleen en hoort voor geen meter.

“Wat een innemende, coherente en charismatische jongen”, laat Francine ons weten. “Nu, ik heb geen kloten verstaan van wat hij te vertellen had, maar hij zag er best wel leuk uit in dat grijze t-shirt. Die andere gast had precies ook wel een schoon, nieuw kostuumeke aan, maar zijn wenkbrauwen deden mij iets te veel denken aan onze Sjarel die ze hier een jaar geleden op straat hebben doodgereden. Die bulldozer die van rechts kwam had hij vreemd genoeg niet zien aankomen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Een reactie achterlaten