di 16 april 2024

Dries Van Langenhove: “Pers gaf mij amper kans om verhaal te verdraaien”

POLITIEK – Het nieuws dat onafhankelijk Kamerlid Dries Van Langenhove donderdagavond geklist werd bij een samenkomst van meer dan het toegestane aantal personen ging vandaag als een lopend vuurtje rond. De jonge politicus gaf zijn schuld inmiddels toe, maar blijft duidelijk met frustraties achter: “Heb amper de kans gekregen om de feiten te verdraaien vooraleer ze werden bekendgemaakt”, briest de Opwijkenaar op Twitter. “En dat is niet oké.”

“Hier zat de linkse leugenpers weer mooi op te wachten”, bijt de 27-jarige parlementariër van zich af. “En je moet niet denken dat er een journalist eerst even komt vragen hoe ik mij met zo min mogelijk kleerscheuren in mijn gebruikelijke slachtofferrol plan te wentelen. Of hoe we dit alsnog op moslims, socialisten of intersectioneel feminisme hadden kunnen steken. Hoe moet een toegewijd populist in godsnaam aan fatsoenlijke framing doen als hij zich aan onnozele waarheden moet houden? Ik vind dit deontologisch zwaar onverantwoord en zal dat blijven zeggen tot iedereen is vergeten hoeveel man er nu op die fucking barbecue was.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. We kennen de mensen op een dorp die je continu willen corrigeren in het verkeer, rechts of links en de arme mensen die geheel verkrampt in de ergste ongelukken terechtkomen. Ook in het verkeer kan een volkomen mechanische toepassing van de regels levensgevaarlijk zijn. We zien overal de krampachtige focus op de regels (vooral in de betutteling van de ander) bij het publiek dat door een detail zo bevattelijk is voor allerlei ziekte.
    Terzijde. Een Engelsman zei me al dat er geen deugdelijke vertaling is voor middel en doel, vorm en inhoud.
    De spindoctor van de Britse premier Boris Johnson, Dominic Cummings is ook in een schandaal verwikkeld, hij werd door de politie die hem betrapte een hypocriet genoemd. Het aantal kilometers was bekend. Hij was niet alleen naar zijn zoon gereisd die corona zou hebben opgelopen, maar ook naar zijn vader en had de richtlijnen voor zelf-isolatie (opgesteld voor de ander) verbroken. Iedereen is beledigd. Hij had ook nog even in de open lucht gezeten! Er wordt alom om zijn verwijdering geroepen.

Een reactie achterlaten