ma 27 mei 2024

BV’s nemen het op voor mogelijk hondsdol katje: “Hoe gevaarlijk kan een stom virus zijn?”

BINNENPARKING – De saga rond katje Lee, dat niet lang genoeg na een vaccinatie tegen rabiës of hondsdolheid ons land binnenkwam, blijft maar aanslepen. Na dierenrechtenorganisatie GAIA en Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) mengen nu ook een aantal bekende Vlamingen zich in het debat. Onder anderen Natalia, Koen Crucke en Joyce De Troch zijn te zien in een videoboodschap waarin geëist wordt dat het diertje gespaard blijft. De bekende gezichten begrijpen naar eigen zeggen vooral niet waarom er plots zo fel moet opgetreden worden “tegen een dodelijk en besmettelijk virus dat binnen de kortste keren onder de bevolking zou kunnen circuleren.”

“Waar zijn we mee bezig? Laat Lee leven!”, klinkt het in unisono. “We gaan toch niet moeilijk doen over een stomme virale infectie waartegen we ons amper medisch kunnen wapenen?”, fulmineren de verscheidene zangers, topchefs en fotomodellen op leeftijd die al verscheidene weken zonder morren in lockdown leven. “Weet je wat het is? Die onnozelaars van het Federaal Agentschap voor Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) willen zich gewoon belangrijk kunnen voelen door zich te moeien met dingen waar ze amper iets van begrijpen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Hondsdolheid. Wie weet niet wat het is?
    Je ziet maar weer de humaniteit vandaan moet komen komt, de showbizz.
    Het begon al met Reagan.
    Mooie mensen. Ook ik heb moeten huilen.

Een reactie achterlaten