zo 23 juni 2024

Alleenstaande mama in armoede twijfelt nog of ze maandag eerst wil golfen of tennissen

BRAVE BURGERS – Vanaf maandag worden er weer enkele maatregelen versoepeld en dat zal voor ons allemaal weer een groot verschil maken. Zo zullen we bijvoorbeeld met twee vaste vrienden kunnen gaan sporten en daar zelfs een korte verplaatsing voor mogen maken. Tennissen of golfen, stelt het Crisiscentrum voor. “Fantastisch”, juichen alleenstaande mama Sabine en haar drie kinderen in hun piepkleine flat, waarvan Sabine de huur amper nog kan betalen. “Het zal mij goed doen weer even op de court te kunnen of nog eens lekker met mijn 8-iron te zwaaien”, lacht ze opgewonden. “Ik twijfel nog wat we eerst zullen gaan doen, maar tof zal het zeker worden.”

“Ik ben blij dat naast de economische heropstart er toch ook wat ruimte is voor ons persoonlijke welzijn”, knikt Sabine met frisse moed. “Het is hier dan ook alles behalve makkelijk geweest voor ons. Mijn kindjes hebben veel school gemist en er is maar één relatief trage laptop voor iedereen. En we zitten in een vrij groot wooncomplex waar ze de speeltuinen begrijpelijk gesloten hebben. En mijn job ben ik ook al kwijt ondertussen, terwijl de rekeningen zich maar blijven opstapelen. Ja, dan mis je het wel om eens gewoon aan je backhand te kunnen sleutelen of die aangescherpte handicap te vieren met een welverdiend glaasje bubbels op de putting green. Awel, het zal deugd doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Geweldig hoe we de kinderen al vroeg een passie voor de wetenschap bijbrengen.
    Toen we op school met die reageerbuisjes moesten schudden om het echt te doen lijken, wist ik het al.
    Prachtige foto’s ook van wat er onder de microscoop te zien is.

Een reactie achterlaten