wo 22 mei 2024

Veiligheidsraad: “Hopelijk is er een vaccin tegen dat iedereen iets van deze presentatie snapt”

POLITIEK – Als u het laatste uur aan de televisie gebeiteld zat voor de langverwachte updates van de Veiligheidsraad met betrekking tot de coronacrisis, dan blijft u mogelijk met meer vragen dan antwoorden achter. Ook dat hoort mogelijk bij de strategie, speculeren enkele politicologen al meteen. “Het is belangrijk om helder te communiceren”, oppert onze eigen Wetstraat-expert. “Maar toch nog een pak belangrijker om iedereen even zoet te houden tot de volgende zitting, of misschien zelfs tot er een vaccin is. Wel, dit zootje zal ons wel even bezighouden.”

En inderdaad, de rommelige overgang tussen de slides oogste vrijwel meteen afleidende discussies op sociale media. Zo biedt Jan uit Vilvoorde aan zijn kleuter van vier aan de volgende slideshow te laten werken zolang hij niet naar school kan, en laat Magda uit Kortrijk weten al de screenshots die ze genomen heeft via het Sanskriet, Tamil en Swahili terug naar het Nederlands te vertalen “in de hoop dat het resultaat op meer slaat dan wat ik nu gezien heb.”

Vond u de presentatie van zonet relatief samenhangend en vakkundig gebracht? Aarzel dan niet en vraag meteen om hulp.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

 1. Misschien bestaat er geen verband.
  De vrouw wilde informeel niet zeggen wat voor stof een stuk kleding was.

  Dit is wat ik versta onder competitie, dat mensen hun ‘geheimen ‘ niet prijsgeven die ze van school hebben om ‘erboven’ te blijven, omdat ze hun eigen geheime agenda pushen ervan uitgaande dat ‘de concurrent’ ze in handen krijgt. Essentiële kennis is zo in de geschiedenis verloren gegaan, en niemand kan nog normaal of gezond bestaan.
  Mode. Het begon met kleding. En het is zelfs het lichaam zelf geworden dat ze manipuleren, zo zijn ze. Het begint met de kinderen.
  De prehistorie moet een uitleg geven.
  De merken moeten de kennis vervangen ook van jezelf.
  Maar iets anders, in Mexico werden dokters aangevallen in verband met corona. Is dit gewoon achterlijkheid, of toch een verborgen wijsheid dat ze zich in de maling genomen voelen.

Een reactie achterlaten