wo 22 mei 2024

Vader zet kinderen aan school af twee minuten na aankondiging dat ze midden mei weer opengaat

BINNENPARKING – De kogel is dan eindelijk door de kerk. In Vlaanderen zullen de meeste scholen gedeeltelijk de deuren openen vanaf vrijdag 15 mei, maar wel slechts enkele dagen per week en voor bepaalde klasgroepen. Die details ontgingen papa Dennis (39) uit Kontich, die zijn twee bengels Tiffany (11) en Victor-Willem (7) als de bliksem naar hun buurtschooltje bracht en om onmiddellijk weer opgelucht weer naar huis te rijden. Ietwat voorbarig, bleek achteraf.

“Eens ik de rest van het journaal deftig had uitgekeken ben ik natuurlijk meteen teruggereden om ze te gaan oppikken”, slaat hij zich nu voor het hoofd. “En daar stonden ze inderdaad nogal verward voor een gesloten poort. Mijn excuses ook aan de directie van basisschool ‘De Oesterzwam’. Ik was misschien een beetje te enthousiast. Ach, die drie weken en half kunnen er nog wel bij, zeker”, besluit Dennis kalm alvorens in kleine schokjes te beginnen huilen en de pot vingerverf weer uit te kast te halen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Ik denk bij de kledingadviezen van de vrouw aan iemand, doordat hij iedere avond een zuurstofkap op moet, advies geeft om een mondkapje te dragen, om te beginnen. Voor de gevorderden een harttransplantatie met zuurstofmasker. Met een leuk t-shirt.
    Je kunt enkel jezelf kennen.

Een reactie achterlaten