ma 27 mei 2024

Onderzoek bevestigt: 5G vergroot kans op achterlijke complottheorieën

WETENSCHAP – Het is u ongetwijfeld opgevallen: in elke discussie waar 5G-technologie – de opvolger van 4G waar zo goed als iedereen dagelijks gebruik van maakt – vermeld wordt geraken de gemoederen snel verhit. In het Limburgse Pelt kwam het zelfs tot het in brand steken van een gsm-mast. Na een grondig onderzoek komt de waarheid dan ook aan het licht en bevestigen wetenschappers dat blootstelling aan 5G kan leiden tot “het verspreiden van gatachterlijke edoch potentieel schadelijke complottheorieën.”

“Wat we al een tijdje vermoedden blijkt nu te kloppen”, vertelt socioloog Davy Eick van de Universiteit Antwerpen. “Waar mensen geconfronteerd worden met 5G, in se niet meer dan de vijfde generatie draadloze communicatietechnologie, gebeuren echt wel rare dingen. Personen die in hun dagelijkse leven rationeel, intelligent en vredelievend lijken kunnen plots onbegrijpelijk door het lint gaan. Vaak vertaalt zich dat dan in lange epistels vol vage verwijzingen naar de Rothschilds, Rockefellers of Illuminati. Op zich niks nieuws. Maar in extreme gevallen trekken ze eropuit om dezelfde masten te vernietigen waarmee ze hun onnozele narratieven eerst nog hebben zitten delen met vriend en vijand. Fascinerend achterlijk gedrag.”

Ook in Pelt moeten de autoriteiten op zoek naar sporen van menselijke onwetendheid en hysterie van ongeziene schaal.

Proximus, dat vanaf deze maand 5G-toegang beschikbaar stelt aan meer dan 30 gemeenten, reageert alvast voorzichtig op de bevindingen: “We zullen dit zeker grondig blijven opvolgen en bij voorbaat onze tarieven zodanig optrekken dat die vuile hippies er met hun poten afblijven.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

 1. Eindelijk.
  Duidelijk is al dat de problemen door het roken toegeschreven kunnen worden aan heel andere oorzaken.
  Verminderde vruchtbaarheid, hersenschade door de elektromagnetische frequentie, de psychologische effecten op het zenuwstelsel, gedachtecontrole zonder dat mensen het in de gaten hebben, ondermijning van het immuunsysteem. Het netwerk (tot 500 x sneller dan 4G) dat kanker zou veroorzaken, of de 5G satellieten die het elektromagnetische veld rond de aarde zouden kunnen veranderen.
  Zendmasten?
  Het lichaam dat een antenne wordt. In de magnetron, de hersenen pap.
  Maakt u zich geen zorgen. Betaalt u a.u.b. zo snel mogelijk.
  Het is een samenzwering.

 2. Op ieder achterlijk dorp geldt vooral de mening van de dokter, de priester en de politie.
  Maar om een lang verhaal kort te maken de EU hangt af van solidariteit in corona, zegt Spanje: 1,5 biljoen graag en je bereikt het niveau van Trump en de VS. Wat bedoelt u met ondermijnen van de welvaartsstaat, die in kleine landen ontwikkeld werd als alternatief voor de eeuwenoude, broeierige samenzwering van de Latijnse landen onder hun juk. De langdurige pijn werd chronisch waar de politiek niettemin spasmodisch, reactionair en emotioneel is zonder plan of gezond verstand, enkel geactualiseerd bij de directe visuele dreiging van de dood. Hierbij was de Holocaust een korte hevige pijn, waarmee ze echter toch weer hun gelijk hebben kunnen halen en het karma opnieuw werd aangezwengeld. Door de geconcentreerde pijn zijn ze geconcentreerder geworden, de langdurige malaise heeft het geromantiseerde zuiden nog middelmatiger gemaakt en avontuurlijk op het platte vlak. De iPhone is hierbij een essentiële voorwaarde om het ziekteproces adequaat bij te kunnen houden en te controleren.

Een reactie achterlaten