za 15 juni 2024

Ook ‘Festivalman’ Roger werkt aan vaccin: “Nu is het persoonlijk!”

BINNENPARKING – Iedereen die de festivalwei van Werchter, Pukkelpop of Best Kept Secret al heeft bewandeld kent hem wel. Roger van Loon, de iconische en sympathieke festivalman met meer dan 170 bandjes om de armen, ziet net zoals u en ik zijn zomer in het water vallen. Kort na de bekendmaking dat alle muziekfestivals tot eind augustus niet doorgaan, besloot ook Roger volop aan een vaccin tegen Covid-19 te werken. “Trop is trop“, laat hij weten op sociale media. “Now it’s personal.”

“Mensen kennen mij als een joviale en goedgeluimde kerel”, zegt Roger in een videoboodschap gericht aan de medische wereld. “Ik hou van gezelligheid en muziek, en probeer mij van de miserie in de wereld niet te veel aan te trekken. Maar nu fokt dat klotevirus toch met mijn hele levensstijl en dat pik ik niet. Ik ga mijn schuur onmiddellijk ombouwen tot laboratorium en volg elke online cursus virologie die er te vinden is. Opzij, Van Ranst, nu is het tussen corona en mij.”

Wil je Roger een hart onder de riem steken? Volg zijn facebook-pagina en vergeet ook elkaar niet recht te houden tijdens de onvermijdelijke kutzomer die er aankomt.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. De muziekte.
    Naast minstens 5 bands voor een dorp. Er schijnen overal ook veel ‘bromgeluiden’, laagfrequente geluiden, te zijn die dag en nacht doorgaan vernam ik, bijvoorbeeld van motoren die ook als je ze niet hoort het hartritme verstoren. Een minder vaak genoemde vorm van milieuvervuiling ontleend aan het voetbalstadion. Flikker- of alarmlichten al dan niet in audio.
    Bijvoorbeeld de diepe bas die tot in de verte ondergronds doorklinkt, vanaf boot of auto, voor het onvrijwillige publiek. Let wel, dat is niet het geluid van de motor zelf dat via een geluidsversterker de ether in wordt gestuurd.

Een reactie achterlaten