zo 23 juni 2024

Vereenzaamde populist vergeet even dat hij niet meer relevant is

STAD – De psychologische tol van de lockdown begint duidelijk op onze geestelijke gezondheid te wegen. Dat blijkt ook uit het gedrag van Bart (49), een vereenzaamde populist uit Deurne. Tegen beter weten in betaalde Bart voor een politieke advertentie waarin hij een weinig constructieve bedenking bij de alom bekende corona-maatregelen plaatste. Dat viel echter niet in goede aarde. Onze reporter belde hem op voor een reactie.

“Ja, sorry. Ik weet dat ik dat niet had moeten doen”, gaf de duidelijk verweesde strateeg schoorvoetend toe. “Maar ik ben ook maar een mens van vlees, bloed en koelbloedig electoraal opportunisme. Als ik mij af en toe even kan laten gelden en op de publieke opinie kan inspelen, heb je voor de rest van mij geen last. Dan spreek ik zelden virologen of andere feitelijke experts tegen. Maar langdurig mijn smoel houden en vanop de zijlijn toekijken gaat duidelijk tegen mijn natuur in. Bon, ik zal mij proberen koest houden, maar hoop wel dat we snel terug naar de belangrijke dingen in het leven kunnen. Zoals familie, vrienden en het systematisch uithollen van de welvaartsstaat.”

Ken je ook mensen die het moeilijk hebben in tijden van corona. Bel hen op voor een babbel of stuur hen een kaartje. Zo verlaag je ook hun drang om al dan niet ongewild alles naar de kloten te helpen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten