za 15 juni 2024

Oostenrijk wil meer Alpen om skiërs op veilige afstand van elkaar te houden

BUITENPARKING – Terwijl men ook bij ons reeds brainstormt over het geleidelijk aan terugdringen van de corona-maatregelen, neemt Oostenrijk duidelijk het voortouw. Na het beschikbaar maken van mondmaskers voor de hele bevolking vraagt het land nu “een paar Alpen meer” van Europa om zo toekomstige skiërs meer plaats te geven en zo aan te moedigen zich aan social distancing te houden.

“Het interesseert ons niet waar je ze haalt”, maakt premier Sebastian Kurz in klare taal duidelijk. “Maar wij willen ons deel van de koek. Iedereen weet ondertussen dat talrijke Europeanen hun leven gewaagd hebben op onze majestueuze pistes en in onze zweterige après ski-bars. Wel, als Europa geen nieuw Ischgl wil, geef ons dan desnoods een goeie klont Zwitserland of Noord-Italië. Een Alp meer of minder gaat daar het verschil niet maken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

 1. De piste. De oplossing ligt in het wildplassen.

  Na de Cubacrisis toen de mensheid er bijna was geweest door een atoomoorlog was men overtuigd dat kernbewapening nodig was om zich te verdedigen.

 2. Objectief.
  Een glijdende schaal.
  De wetenschap, waaraan het object zijn zekerheid ontleent, wordt in de fabriek en het ziekenhuis toegepast.
  En nu weten we het even niet en moet het probleem sociaal opgelost worden.

  Leren en contraleren.

Een reactie achterlaten