zo 25 februari 2024

Na twee weken thuis heeft Kevin het hele internet gezien

BRAVE BURGERS – Wanneer morgen voor velen de derde week in sociale afzondering begint, zal de ook verveling genadeloos blijven toeslaan. Daarom blijft het belangrijk veel variatie in je dagstructuur te leggen, raden therapeuten luidkeels aan. “Die hebben makkelijk praten”, moppert Kevin (29) uit Wijnegem. “Na twee weken thuis heb ik het hele internet wel gezien. En wat nu?”

Kevin werkt voornamelijk in de horeca en zit zoals duizenden Vlamingen al sinds midden maart alleen thuis. En dat zou best nog een paar weken langer kunnen duren, beseft hij maar al te goed. “Uiteraard hou ik mij aan de maatregelen. Dat spreekt voor zich. Maar ik denk dat ik alles wat de mensheid online heeft gezwierd wel gezien heb ondertussen.”

“Ik heb vijf talen geleerd, heel Netflix uitgekeken, iedereen op Fortnite afgeschoten en mij op zowat elke pornografische site onder de zon kapotgerukt. Ik ben daar niet trots op, maar het is wel zo. Dus als iemand nog een blog kent, over kantklossen, pottenbakken of taxidermie voor beginners – maakt godverdomme niet uit – laat mij dat dan alstublieft weten. Als ik nog één herhaling van Wittekerke moet zien om mij bezig te houden, spring ik straks na het applaus uit het raam. Zonder mondmasker. Merci.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: