do 23 mei 2024

Supermarkt zet schoonmoeder aan ingang van wie nog durft hamsteren

BRAVE BURGERS – Ondanks alle adviezen blijven Vlamingen winkels leegroven, het zogenaamde hamsteren. En dat treft vooral wie lange uren in de zorgsector klopt en dan aan het einde van de dag voor lege rekken staat. Genoeg is genoeg, vindt men ook bij de supermarktketens zelf, die nu stuk voor stuk zelf drastische maatregelen aankondigen. Zo zet men bij Colruyt vanaf nu uw schoonmoeder voor de ingang als u nog durft hamsteren.

“We hebben gemerkt dat mensen blijven zondigen en en masse onze voorraden blijven te lijf gaan”, klinkt het bij Colruyt Group. “En ook al verdienen wij daar goed aan, kan dat maatschappelijk natuurlijk niet. We willen dat ten zeerste ontmoedigen. Wel, dankzij de F.O.D. Binnenlandse Zaken hebben we nu de contactgegevens van iedereen zijn of haar schoonmoeder. Wel, wees gerust dat ze met een deegrol aan de ingang zal staan als u nog een keer met een onverantwoord bomvolle kar naar de parking rolt. En mocht u er een uitstekende band mee hebben, gaat dat niet lang meer duren als u zich gelijk een asociale gataap blijft gedragen en zo haar en haar hele generatie in gevaar brengt.”

De overige ketens experimenteren dan weer met andere technieken. Zo krijgt u bij Aldi een winkelkarretje zo groot als een pennenzak en bij Delhaize komt een passief agressieve bediende u er bij elk product dat u vastneemt aan herinneren dat u beter niet te veel uitgeeft, aangezien u straks toch “te blut en werkloos zal zijn om hier nog maar een duimspijker te komen kopen.”

Uw lach delen? Dat kan. Het beleg selecteert regelmatig een goed doel dat tijdens coronatijden actief blijft en de zwaksten onder ons ondersteunt. Nu is dat Brothers of Solidarity, die zich blijven inzetten voor daklozen. Zeker nu. Geef gul als je kan op https://www.brothersofsolidarity.be/campaigns/steun-brothers-of-solidarity/ en blijf in uw kot x

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten