wo 12 juni 2024

Ook miljardairs zetten straks cocktail neer om te applaudisseren voor zorgsector

CORONACRISIS – Tussen wanhoop en tragedie vindt men zijn prioriteiten, zo blijkt. Reeds enkele dagen laten opgesloten Belgen hun waardering voor en solidariteit met zorgverleners blijken door uit het raam te applaudisseren en hen luidkeels toe te juichen. En daarbij kan geen enkel segment van de bevolking ontbreken. “Ook wij niet”, laten ettelijke miljardairs vanop hun privé-eiland weten.

“Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen elkaar spontaan steunen in moeilijke tijden”, tweet de steenrijke Fernanda aan de zijde van echtgenoot Karel vanop hun kunstmatig aangelegde atol in de Caraïben. “Ook wij houden ons solidair aan social distancing, en daar helpt de klassenmaatschappij ons trouwens al jaren mee. We laten hoogstens nog twee diensters tegelijk de slaapkamer in om het stof op te nemen en zelfs onze poolboy Rodrigo draagt handschoenen als hij onze rug masseert. Maak je geen zorgen. Ook wij blijven in ons kot.”

Ook vastgoedgigant Eric uit Antwerpen is vol lof over de verbindende impact die het coronavirus tussen de mensen kweekt. “Ik was toevallig in mijn buitenverblijf op Mauritius toen het uitbrak en neem mijn verantwoordelijkheid door niet naar huis te komen. Ik stel het prima. Vanavond om acht uur Belgische tijd zal ik mijn daiquiri dan ook graag neerzetten om mee te klappen voor alle dokters en verplegend personeel die de boel daar recht proberen houden. Zo zie je maar, rijkdom is relatief!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten