do 23 mei 2024

Haven van Antwerpen blijft draaien: “Kunnen allemaal wel een stevige gram coke gebruiken”

STAD – Nu steeds strengere maatregelen gelden om zo veel mogelijk mensen thuis te houden, blijft het vrachtverkeer en bevoorrading in en tussen Europese landen van kapitaal belang. Dat begrijpt ook de haven van Antwerpen, de grootste economische draaischijf van ons land. “Wij van Port of Antwerp verzekeren dat we eens zo hard blijven werken om alle gezinnen te voorzien van het broodnodige: eten, drinken, en een goeie gram sos om door de moeilijke weken te geraken.”

“Natuurlijk is het van vitaal belang dat we allemaal de maatregelen tegen het coronavirus  volgen”, klinkt het bij het bestuur van de tweede grootste haven in Europa. “Dus binnen blijven is de boodschap. Maar daarom moet de Antwerpenaar zijn fiere levensstijl nog niet opgeven. Naast de meest noodzakelijke levensmiddelen, medische hulp en brandstoffen, zal ook de gebruikelijke toevoer aan kwaliteitsblow per container onze stad binnengesluisd worden. Begin dus niet te hamsteren en blijf op veilige afstand van uw dealer. Of beter nog: laat uw pakketjes thuis afleveren en betaal uitsluitend elektronisch tot deze hele crisis overwaait.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten