ma 27 mei 2024

Bart De Wever vindt niemand meer op straat die naar zijn gezeik wil luisteren

STAD – Een licht verdwaasde en duidelijk gefrustreerde Bart De Wever werd vandaag in zijn eigen Antwerpen gespot, wanhopig op zoek naar een luisterend oor en begrip voor zijn politieke verzuchtingen na het afspringen van zijn verhoopte noodregering, met onder andere schaamteloos ambitieuze besparingsplannen in de gezondheidszorg. Pendelaars en werknemers hielden zich echter braaf aan het advies inzage social distancing en lieten hun burgemeester en N-VA-voorzitter wijselijk links liggen. Zijn bodyguards escorteerden hem terug naar huis, waar hij inmiddels veilig in afzondering zit.

“Ik zag hem op een haast verlaten Meir, luid tandenknarsend en vloekend op alles en nog wat”, vertelt Lies (31), die alleen van haar werk naar huis fietste. “Hij bleef maar doordrammen over hoe hij politiek werd uitgesloten en dat de Vlamingen een volwaardige meerderheid in een even volwaardige regering verdienden. Ik heb hem vriendelijk verzocht zijn afstand te houden, wat hij gelukkig ook deed. Anders hadden we een majeur probleem gehad.”

Ook Niels (46) zag De Wever, ditmaal rond het Centraal Station, op zoek naar gelijkgezinden. “Ik ben nog snel wat dozen spaghetti en waterbidons gaan kopen, voor de voorraad, al probeer ik duidelijk uit ieders buurt te blijven en niet in de weg te lopen terwijl gekwalificeerde mensen ons land proberen te redden van een catastrofe. Mijnheer De Wever kwam recht op me af en vroeg of ik ook niet vond dat de bende van Wilmès een staatsgreep had gepleegd door hem zo maar buitenspel te zetten. “Nulli tacuisse nocet, tutum silentii premium“, zei ik echter respectvol. Maar dat ging ik blijkbaar niet bepalen, riep hij me nog na. Ik maak me soms echt zorgen om die man, al heb ik nu echt wel andere dingen aan mijn hoofd.”

Voor alle duidelijkheid, de redactie is evenzeer gedegouteerd door het feestgedruis en geselfietrek van menig politica/us na de onderhandelingen gisterenavond. Maar van bijvoorbeeld Gwendolyn wisten we al langer dat het een egocentrische en onherroepelijk geprivilegieerde trut was, dus daar zat gewoon geen fucking artikel meer in. Dus ja. En blijft nu allemaal alstublieft gewoon in uw kot. Dank u.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. De gezondheid is een belangrijke economische groeisector. Om carrière te maken.
    Gezondheid naar inkomen.
    De darmen en de hersenen zijn van dezelfde structuur, en ook nog ongeveer even lang geloof ik.
    Wat er uitkomt is poep.
    Het hoort compact te zijn en vast. Als de ontlasting te dun wordt, commerciëler, is dat niet goed.

Een reactie achterlaten