za 15 juni 2024

Introverte Belg teleurgesteld dat hij nog steeds niet in quarantaine zit

BRAVE BURGERS – Met meer dan 100 corona-besmettingen in België lijkt de druk op mensen toe te nemen zich te wapenen tegen het uiterst besmettelijke virus. Ook groeit de kritiek op Volksgezondheid nu er besmette Belgen uit Italië zo maar het land in werden gelaten. Toch is niet iedereen om dezelfde redenen gefrustreerd. Onze reporter sprak met Gerben (26), een zelfverklaarde introvert uit Stabroek die het naar eigen zeggen “behoorlijk fucking kut” vindt niet in afzondering te zitten en zich nog steeds “dik tegen zijn goesting” onder de mensen te moeten begeven.

“Jullie begrijpen me niet”, jammert de IT-specialist in zijn relatief afgelegen appartementje. “Ik haat mensen en droom al jaren van een pandemie, natuurramp of zombocalypse die het sociale weefsel van onze maatschappij aan flarden scheurt zodat ik eens verantwoord kan binnen blijven zonder mij schuldig te voelen. Gelukkig werk ik al twee van de vijf dagen van thuis uit, maar als iemand die zich een beetje snotterig voelt alstublieft kan langskomen en even stevig in mijn bakkes kan komen niezen, dat zou leuk zijn. Ik ben echt wel toe aan een maandje totale isolatie of zo. Merci.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. De vakman weet dat het bijgeloof is. Met feiten zelfs zoals men ze zwart-wit aan moet nemen op school, of uit de Bijbel, heeft het niets te maken. Wel wordt hij, als we hem nodig hebben, met foto afgebeeld om een persoonlijke band te creëren; hij is even origineel als de weerman. De strijd van de wetenschapper tegen de heersende opinie buiten beschouwing gelaten ontstaat zo de waan van het mechanische wereldbeeld alsmede het genoegzaam objectiveren van de ander – om hem te helpen; de complimenten van de debiel. Bewustzijnsverruiming. De concentratie, gierigheid tot op de naad is de argwaan waarin het virus wordt gekweekt vanuit het mechanische naar het organische, om een persoonlijke band te scheppen.

Een reactie achterlaten