za 15 juni 2024

Studio 100: ‘Laatste keer dat we Piet Piraat onze boekhouding laten doen’

FLAUWE KULTUUR – Er is sprake van fraude bij Vlaamse entertainmentgigant Studio 100, dat jarenlang via een stroom aan fictieve facturen miljoenen euro’s afhandig werd gemaakt. Het bedrijf kondigt aan gerechtelijke stappen te ondernemen tegen de schuldigen, maar kijkt ook gedeeltelijk in eigen boezem: “Het is nog te vroeg om definitieve conclusies te trekken, maar het is wel de laatste keer dat we Piet Piraat op onze boekhouding inzetten. Niets persoonlijks tegen Piet, maar dat hadden we kunnen zien aankomen.”

“U begrijpt dat we gedurende de wintermaanden minder uit onze pretparken halen, en dat we de markt ook niet met te veel zaalshows willen verzadigen”, klinkt het verder op de hoofdzetel in Schelle. “Het leek ons dan ook niet meer dan normaal enkele van onze herkenbare personages tijdens mindere periodes al eens elders te positioneren om er zo het maximale rendement uit te halen. Kabouter Klus springt regelmatig in als technisch assistent en ook de flamboyante kapper Albert Vermeersch staat al een tijdje op de loonlijst als bio-esthetisch adviseur. Maar wiens grandioze idee het was om een weliswaar goedlachse zeerover op onze financiën te laten toekijken zal nog moeten uitgeplozen worden. Misschien moeten we die beslissing om Samson part-time op onze personeelsdienst te zetten ook maar eens herbekijken. Schoenmaker, blijf bij je leest, heet dat dan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten