za 15 juni 2024

Koning Albert bezeert zich door open deur in te trappen

BINNENPARKING – Het land werd even opgeschrikt door verontrustend nieuws uit het Kasteel Belvédère, de officiële residentie van koning Albert en koningin Paola. De koning op rust, inmiddels vijfentachtig, werd eerder vandaag opgenomen met een stevige blessure, al zou hij buiten levensgevaar zijn. Terwijl het wachten blijft op een officiële verklaring van het Paleis, lijkt het er sterk op dat de vorst “een lelijke val” maakte nadat hij een open deur probeerde in te trappen. Onze reporter sprak met royaltywatcher Jo Depoorter.

“Het is nog steeds niet duidelijk wat de koning bezield heeft, maar hij moet zich ferm mispakt hebben aan één van de vele parmantige deuren in het prachtige neoclassicistische paleis waar hij thans van zijn oude dag geniet”, speculeert de bekende presentator luidop. “En dat zijn uiteraard geen bescheiden deurtjes van een paar meter breed. Dat zijn gusten van poorten en voor je het weet lig je vanonder aan de trap. Het ambetante is natuurlijk dat wanneer gewone mensen als u en ik al eens royaal op ons gezicht gaan, niet het hele land erop staat te kijken. Als voormalig staatshoofd sta je dan wel mooi voor lul natuurlijk. Tja, zo maar driftig door de eerste de beste opening willen schieten heeft zijn gevolgen.”

Wellicht zal de koning na de nodige oplapbeurt het advies krijgen zich zo veel mogelijk op de achtergrond te houden en in het vervolg een lakei aan te spreken als hij zich binnenshuis wil verplaatsen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten