ma 27 mei 2024

Pendelaar blij met nieuwe fietsenstalling Gent Sint-Pieters: “Hopelijk tegen dan mijn fiets teruggevonden”

BINNENPARKING – Goed nieuws voor pendelaars uit het Gentse. De NMBS maakt in haar plannen voor het vernieuwde station Gent Sint-Pieters extra plek voor fietsenstallingen. De huidige capaciteit van 6.700 gaat omhoog, en dat tot wel 17.000 plaatsen. De nieuwe overdekte stallingen zouden er in 2027 moeten staan. “Ideaal”, vindt ook pendelaar Timothy (21) uit Destelbergen. “Tegen dan heb ik hopelijk mijn fiets gevonden.”

“Ik kan niet wachten om het te zien”, vertelt de toch licht gestresseerde student Handelsingenieur, op weg naar huis van een belangrijk examen. “Ik sta hier al een uur te kloten, vruchteloos op zoek naar mijne veloo. Toch blij dat er toens keer aan ons fietsers gedacht wordt, al heb ik waarschijnlijk juist mijn eerste bedrijfswagen tegen dat dat spel daadwerkelijk af is. Maar kom, nie neute, nie pleuje. Desnoods pik ik de triporteur van [Schepen voor Mobiliteit] Filip Watteeuw opnieuw. Groenen dweil.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten