za 15 juni 2024

Gwendolyn Rutten: “We zullen onze ziel eerder verhuren dan verkopen”

POLITIEK – Ook Open VLD heeft ondertussen haar nieuwjaarsreceptie gehouden en daar maakte uittredend voorzitster Gwendolyn Rutten dankbaar gebruik van om de partijlijn verder uit te zetten. Zo beloofde de blauwe burgemeester van Aarschot de liberale ziel en idealen van haar partij niet aan de hoogste bieder te verkopen. “Elke investeerder weet dat je die op lange termijn beter verhuurt. Tot je elders een betere deal krijgt. En dat zullen wij ook doen. Goed weten.”

“Niemand hoeft ons de les te spellen over wat liberaal zijn inhoudt”, sneerde Rutten duidelijk in de richting van haar criticasters. “De schoonheid van die term is juist dat je gewoon je fucking goesting doet en wie daar een probleem mee heeft kan ze ferm kussen. Tenzij ze natuurlijk met een beter voorstel afkomen. Dan kus ik ze graag terug. Ik zal in elk geval blijven vechten voor het recht van deze partij om schaamteloos haar kar te blijven draaien naar waar het ons goed uitkomt. En als ik daar nu toevallig premier mee word, kan ik daar ook niet veel aan doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten