di 16 april 2024

Ook vlek op muur wil voorzitter CD&V worden

POLITIEK – Dat ze bij CD&V naarstig op zoek zijn naar nieuw leiderschap is geen geheim. De ene na de andere kandidaat-voorzitter meldde zich de afgelopen weken bij de christendemocraten, waaronder charismatische jongeling Sammy Mahdi, tv-persoonlijkheid Walter De Donder en sinds kort een uitdeinende vochtvlek op een witte binnenmuur.

“We verwelkomen kandidaten uit all walks of life en zullen elk dossier fair en grondig bekijken”, horen we van het partijbureau in Brussel. “De kiezer heeft duidelijk een signaal gegeven dat het tijd is voor verandering, dus we geven iedereen een kans. Maar echt iedereen. Serieus, als u nog iemand kent, stuur ze naar ons. Alstublieft.”

De vlek, mogelijk het gevolg van condensatie en slechte isolering, was niet beschikbaar voor commentaar, maar hoopt een vaste waarde in de ieders huiskamer te kunnen worden. Het blijft wachten op een eerste pakket aan concrete voorstellen, maar in een eerste populariteitspeiling onder Vlaamse kiezers scoorde de groeiende vochtplek alvast beter dan Joke Schauvliege en Pieter De Crem.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten