di 16 april 2024

Thibaut schrijft al drie jaar aan dezelfde sms om vriendin te dumpen

BRAVE MENSEN – Moedige beslissingen nemen is belangrijk, maar ze effectief ook fatsoenlijk uitvoeren is een ander paar mouwen. Dat merkt ook Thibaut (23) uit Berchem, zeker nu hij al meer dan drie jaar lang uit zijn relatie met vaste vriendin Lexi (19) probeert te stappen, voorlopig zonder succes. Ook al besliste de jonge Antwerpenaar reeds ruime tijd geleden dat hij zijn eigen weg uit zou gaan, is hij nog steeds druk bezig aan de sms die dat duidelijk moet maken. “Een hoop gedoe”, zucht hij gefrustreerd.

“Het is niet dat ik spijt heb van mijn beslissing”, vertelt Thibaut. “Ik had gewoon nooit gedacht dat er zoveel rompslomp van zou komen en misschien ben ik niet altijd even rationeel geweest. En nu zit ik ermee. Voor mijn lief is dit natuurlijk ook niet fair. Ze ziet duidelijk dat ik al sinds 2016 hetzelfde bericht aan het schrijven ben, en uiteindelijk wil ze ook gewoon uitsluitsel. Maar ja, hoe doen we het dan? Kies ik meteen voor een harde exit en trek ik de deur achter me dicht of proberen we eerst nog overeen te komen wie welke cd’s terugkrijgt? Houden we nog even elkaars sleutel bij voor praktische zaken en noodgevallen of wordt het ieder voor zich? Het is echt alsof er twee tegenovergestelde stemmen in mij tegelijkertijd zitten te bitchen en dat helpt niet.”

Onze reporter vernam inmiddels dat de linkerhelft van Thibauts brein formeel eist dat de rechterhelft nog uitstel vraagt om de sms later af te maken en zo toch nog samen de feestdagen te kunnen vieren. Thibauts rechterkwab weigert dat echter te doen en dreigt er nu mee zichzelf foorhard in het gezicht te slaan als de sms tegen het eind van de maand nog steeds niet verstuurd is. Vriendin Lexi was niet beschikbaar voor commentaar en had naar eigen zeggen “al genoeg fokking problemen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Sinds het begrip maagd niet langer voorbehouden is aan de vrouw, heeft de man geen enkele eigenwaarde meer. Hopelijk is daarbij Lexi geen Amerikaanse, die zijn extreem wraakzuchtig; bij hen is vooral liefde een zaak van leven op dood. Vrouwen (nu ook mondiaal) kennen geen tussenweg, het is alles of niets. Survival of the fittest. Als alles goed gaat zullen ze je (honderd procent zeker weten) proberen van je problemen af te helpen die je voordien nooit had en waar je nooit meer van afkomt. Zo werkt ook politiek.

Een reactie achterlaten