do 18 april 2024

Gezin dat samenleving mijdt die naar de kloten gaat teruggehaald door samenleving die naar de kloten gaat

BUITENPARKING – In de Nederlandse provincie Drenthe werd een oudere man ontdekt die jarenlang met zijn zes kinderen volledig geïsoleerd op een boerderij leefde, uit angst voor het onvermijdelijk instorten van de beschaving. Nu onze westerse samenleving stilaan uiteen dreigt te spatten en de bezorgde vader zo gelijk lijkt te krijgen, is dat uitstekende timing om het gezin terug in de bikkelharde realiteit te gooien waartegen ze zich “al die tijd volkomen terecht hebben verschanst”, bevestigen de plaatselijke autoriteiten.

“Het klopt dat we wind kregen van een familie die compleet afgesloten van deze etterende kutmaatschappij leefde”, vertelt rechercheur Arie Flikker van de Regionale Eenheid Noord-Nederland. “Jarenlang hebben zij niks gemerkt van de ellendige doodstrijd die onze liberale democratische waarden thans doormaken, alsook de leefbaarheid van de hele planeet. Trump, Brexit, Zwarte Piet, IS, het fucking klimaat. Die vent heb [sic] geen idee waar hij zijn kinderen haast een decennium lang voor zit te behoeden. Leek ons dan ook zonde hem de voldoening te ontnemen te zien dat ze inderdaad zo beter af waren.”

Het gezin wordt intussen ondergebracht in een recreatiecentrum, waar vader en kinderen een intensieve bijscholingscursus zullen krijgen over hoe de wereld de afgelopen negen jaar wel degelijk naar de haaien is gegaan. Daarna mogen ze hopen op een onderbetaalde klotejob en een wachttijd van tien jaar voor een bouwvallige sociale woning.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Het rookverbod neemt steeds ernstiger vormen aan.
    De opvolgers van Anne Frank.
    Het leven in Nederland onder de aanhoudende bezetting.
    Steunend op nondualisme en kwantummechanica leren spirituele groepen in de VS ons emotioneel in balans te blijven bij de vernietiging van onze natuurlijke habitat.

  2. Veel mensen leven zo als de ondergedoken familie. Ik heb regelmatig melding gemaakt van de omgeving en hun steeds nieuwe hekken, schuttingen, omheiningen en ommuringen als een manier van leven. Inderdaad door mijn verantwoordelijkheidsgevoel voelen ze zelf vaag dat ze kolossaal in gevaar zijn, maar het niveau waarop ze voortdurend veiligheid zoeken toont hun kleine bewustzijn aan waarmee ze de ander – vooral hij die beter weet – in de weg lopen en is de oorzaak van het grootste gevaar niet alleen voor mij maar voor elkaar en het voortbestaan van de mensheid.

Een reactie achterlaten