wo 12 juni 2024

Terug naar school: Fortnite-spelende tiener ketent zich vast aan computer

BINNENPARKING – Nog twee keer slapen vooraleer overal te lande de schoolpoorten opengaan en talloze jongeren weer achter de studiebanken plaatsvatten. Dat is echter buiten verwoed gamer Jonathan (16) en zijn hardnekkige Fortnite-verslaving gerekend. Onze reporter trof hem aan in zijn kamer, letterlijk vastgekluisterd aan zijn bureau en laptop.

“Welke idioot heeft ook beslist de eerste schooldag pal in het midden van een Battle Royale-seizoen te plannen? Die shit loopt wel tot 6 oktober, hé schattekes! Elke dag dat ik acht uur kwijt ben aan game time zie ik nooit meer terug. En die 950 V-Bucks die zo’n Battle Pass kost gaan al helemaal in rook op. Waarom mij uitsloven voor een diploma als ik hier gelijk een zot kan zitten levellen en in-game rewards opstrijken? En hoe kan ik nu van al mijn gloednieuwe skins, gliders, sprays en emotes genieten als ik mij zit te vervelen tijdens een pointless vak als Engels of informatica? Sorry, maar ben ik geen zak mee. Trek de deur maar achter jullie dicht. Een straffe die mij hier weg krijgt maandag.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Spijbelen is eigenlijk een bevrijdingsfilosofie. De vogel die uit zijn kooitje vliegt, voor zover het denken zelf niet verstrikt is in de tralies.
    De chantage van het systeem is daarvoor in bijvoorbeeld landen met een slavernijgeschiedenis al te ver gegaan.

Een reactie achterlaten