zo 23 juni 2024

Rokers krijgen persoonlijke begeleider die hen publiekelijk uitkaffert

BINNENPARKING – Bijna één op vijf Belgen blijft dagelijks roken, blijkt uit zorgwekkende cijfers. Daar wil nu ook Volksgezondheid wat aan doen. Wie vanaf 1 januari 2020 nog rookt krijgt een persoonlijke coach achter zich aan die hen professioneel het leven zuur maakt. Daar belooft uittredend minister Maggie De Block (Open VLD) alvast nog werk van te maken vooraleer een nieuwe regering gevormd wordt.

“Hoe slecht we rokers ook behandelen, moeten we toch vaststellen dat ze in hun boosheid volharden,” zucht de politica en geneeskundige. “Blijkbaar is nergens meer mogen paffen behalve buiten in de kou al niet vernederend genoeg meer, dus vanaf nu volgen de grovere middelen. Wie er nu nog eentje durft opsteken en plein public zal het geweten hebben. En iedereen die er bij staat uiteraard ook.”

Onze reporter mocht reeds kennismaken met Joeri, één van de gloednieuwe ontradingscoaches. “Ik ben echt supergemotiveerd”, glundert de 28-jarige bodybuilder. “Nog geen idee wie ik toegewezen krijg, maar ik zal hen de huid vol schelden tot ze emotioneel instorten. Ik krijg zelfs een wagen en tankkaart om hen overal te kunnen volgen. Zolang ze zich op Belgisch grondgebied bevinden, maak ik hen uit voor het uitschot dat ze zijn.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Waar rook is, is vuur. Cultuur = cult van vuur. Daarom bijvoorbeeld moet ‘cult’ met een k geschreven worden. In onze rationele samenleving zijn we geloof ontgroeid. Een minpunt daarbij is de automatisering van het denken die het organisme zo schaadt: bijgeloof steekt momenteel niet zozeer in de dependances van geloof maar de wetenschap waar via de leek zo grif misbruik van wordt gemaakt. Zo bewijst een corrupte staat hoezeer hij begaan is met het welzijn van de burger. Nergens anders blijkt dat uit.

Een reactie achterlaten