zo 23 juni 2024

Donald Trump huurt studiegroep in om te onderzoeken wat het woord ‘nee’ betekent

POLITIEK/BUITENPARKING – Bronnen binnen het Witte Huis bevestigen dat de Amerikaanse president Donald Trump een speciaal onderzoeksteam heeft aangetrokken om hem vakkundig uit te leggen wat het woord ‘nee’ precies inhoudt. Volgens insiders zou het flamboyante staatshoofd onlangs met het negatieve tussenwerpsel geconfronteerd zijn geweest, maar dat zonder enige blijk van herkenning of begrip. In dezelfde adem wordt geopperd dat het wel eens om een lastige klus zou kunnen gaan.

“Je zou denken dat het niet de eerste keer is dat een man van Trumps statuut en allure met dat specifieke woord in aanraking komt”, analyseert Amerika-kenner Björn Soenens op VRTNWS. “Maar de essentie ervan moet hem gedurende zijn gehele levensloop toch ontgaan zijn geweest. Het lijkt zelfs alsof hij er gewoon niet van wil weten. Wel, misschien dat een team van tolken, taalkundigen en professionele mimespelers hem eindelijk uitgelegd krijgt dat ‘nee’ ook gewoon ‘nee’ betekent. Of het nu om Deens, Engels of zelfs Swahili gaat. Hoe hij daar dan weer op zal reageren blijft natuurlijk afwachten.”

Onze reporter in het buitenland vernam ondertussen dat luttele uren nadat Trump zijn bezoek aan Denemarken officieel had afgeblazen, een vijftigtal andere landen spontaan eveneens weigerden Groenland aan hem te verkopen, en dat nota bene zonder er enige jurisdictie over te hebben.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten