za 15 juni 2024

Gemengde reacties op Anuna in Boiler Room: ‘Dit is toch geen techno meer’

FLAUWE KULTUUR – Niemand minder dan Anuna De Wever maakte donderdagavond een verrassende appearance in de beruchte Boiler Room op Pukkelpop. De 18-jarige verscheen op het podium en riep het fuivende publiek op om mee in de – weliswaar fel vertraagde – maat te klappen voor een beter ecologisch beleid. Toch wist de activiste de dansende menigte amper te bekoren. We sprokkelden enkele reacties.

“Dit is toch geen muziek meer”, zucht drum and bass-fanaat Roelbrecht duidelijk teleurgesteld. “Ik zat echt ziek hard uit te kijken naar Skyve en dan komt dat mens even de tent platleggen. Totaal ondansbaar. Met vocals om van te bleiten. Hup, weg sfeer.”

Ook hardstyle-liefhebbers Shanty en Clarissa zijn allerminst onder de indruk. “Echt waar, het is al moeilijk genoeg om deftige trance te vinden op mainstream events, maar dit was gewoon om te janken. Ze haalde nog geen zestig beats per minute met dat handgeklap. En sorry, dit is een openluchtfestival. What the fuck heeft het klimaat daar plots mee te maken?”

Celebrity deejays Dimitri Vegas en Like Mike zijn dan weer een pak milder voor het festivaldebuut van de Mortselse. ‘Jullie zijn allemaal ferm de point aan het missen. Anuna wilde duidelijk aantonen dat klimaatopwarming wel degelijk omkeerbaar is. De temperatuur in de Boiler viel twintig graden op nog geen tien seconden. Chapeau.’

De organisatie laat intussen weten haar featured acts in de toekomst beter in te schatten. “Geen probleem”, stelt grote man achter de schermen Chokri Mahassine de fans gerust. “Vanaf nu draaien we alleen nog de vertrouwde, commerciële bagger waar jullie voor gekomen zijn. Geniet ervan!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten