ma 27 mei 2024

Signaal Vlaamse kiezer mogelijk verloren geraakt bij de post

POLITIEK – Lang niet iedereen lijkt opgezet met de aangekondigde verderzetting van een Zweedse formatie op Vlaams niveau. Zowel bij Vlaams Belang als aan linkerkant klaagt men dat het “oorverdovende signaal van de kiezer” genegeerd wordt, zeker na het verlies van een half miljoen stemmen bij de regerende coalitie. Hoe dat signaal niet tot bij de geslonken meerderheid is geraakt blijft giswerk, al sluit men bij Bpost niet uit dat het nog ergens in de vele sorteercentra is blijven liggen.

“Dat signaal is inderdaad op 26 mei verstuurd”, bevestigt het nationale postbedrijf. “En aan ons uiterst voordelige Promo-tarief wordt dat standaard de volgende werkdag, een maandag in dit geval, geleverd. Voor zover wij weten had informateur De Wever dat signaal nochtans goed ontvangen, maar blijkbaar dus niet. We zullen ons uiterste best doen het mandaat van de kiezer te traceren en in een zo goed mogelijke staat af te leveren aan wie er nog een zier om geeft.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten