zo 23 juni 2024

René en Magda blijven zomerfiles voor door al in 1966 op vakantie te vertrekken

LIJFSTIJL – Ze zijn ons welbekend: de gevreesde zomerfiles richting het Zuiden. Duizenden zonnekloppers en warmtezoekers zitten urenlang in hun wagen te bakken dromend van hun welverdiende strandvakantie. Wel, timing blijft essentieel, blijkt opnieuw. Zo kreeg de redactie een leuk postkaartje binnen van vroege vogels René en Magda uit Hoboken. “Hopelijk alles goed daar! Lekker rustig hier op de camping en geen files gehad onderweg — GROETJES!”, schrijven ze vanuit 1966.

“Op tijd vertrekken kan zeker helpen om de ergste verkeersgolven te vermijden”, springt  Vlaams Minister voor Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) bij. “Sommige mensen zijn er dan ook erg vroeg bij en plannen hun autovakantie reeds decennia op voorhand. Als u vandaag zonder problemen met de wagen naar de Côte d’Azur of Costa Brava wil, was u inderdaad ook beter in het vroege naoorlogse tijdperk vertrokken. Uiteraard is dat niet voor iedereen haalbaar. Ikzelf ben bijvoorbeeld pas in 1970 geboren.”

Het beleg dankt de medewerkers van Bpost voor de spoedige levering en hoopt dat ons antwoord de achterkleinkinderen van René en Magda tegen de terugkeer van Komeet Halley bereikt.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten