zo 23 juni 2024

Linkse media besmeuren Hitler door hem aan Vlaams Belang te linken

POLITIEK – In dergelijke gepolitiseerde tijden is het niet abnormaal vergelijkingen te trekken met de grote iconen uit het verleden. Toch valt het op hoe vooral Adolf Hitler er frequent wordt bijgehaald, en dat zeker sinds de verkiezingsoverwinning van Vlaams Belang. Zo klagen bewonderaars van de nazi-leider – en dat zijn er nog wel wat – dat hun idool “bij elke grammaticaal rampzalige post” van een vers verkozene VB’er met het gedachtegoed van diezelfde Vlaams-nationalistische partij vergeleken wordt. “En dat pikken we niet”, klinkt het duidelijk.

“Dit moet onmiddellijk ophouden”, vindt fanaat Eberhard Laagreyder uit Baarle-Hertog. “De linkse media doen al decennia niet anders dan de man te zitten beschimpen en besmeuren. Censuur, tirannie, genocide, … tot daaraan toe. Maar om hem op hetzelfde niveau te zetten als dat legertje frietkotfascisten dat plots in het parlement mag gaan zitten Candy Crushen voor vijfduizend euro in de maand is toch een brug te ver. Laat de Führer en zijn imago alsjeblieft een beetje intact.”

Ook Bruinhilde van Ariën uit Oudenaarde, die al jaren een boekenclub organiseert waar louter Mein Kampf gelezen wordt, is niet te spreken over de recente berichtgeving over haar heiland. “Ik vind dit laag”, klaagt ze onomwonden. “Je gaat de sossen toch ook niet met Stalin vergelijken. Stalin kreeg tenminste dingen gedaan. Dit is typische framing van de linkse leugenpers om de grootste man in de geschiedenis in een negatief daglicht te zetten. Gewoon omdat één of andere schlemiel wat foute schlagers post, op homo’s kapt of een paar keer te veel het woord ‘neger’ gebruikt, is hij nog lang geen toegewijde fascist. Hitler had al lang zijn Arisch reine kont aan dat cordon sanitaire afgeveegd, de koning afgezet en de VRT-toren is zijn Franstalige reet gestouwd. Dat is pas fascisme, linkse Leberknödel.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten