ma 27 mei 2024

Samantha kiest voor verbondenheid en gooit alle onverdraagzame mensen prompt van haar Facebook

BRAVE BURGERS – Twee dagen na de verkiezingen heerst er nog steeds verstomming en verslagenheid bij wie zich een lichtelijk andere uitslag had ingebeeld. Onze reporter trok weer eens op pad en ging langs bij Samantha (25) uit Wiekevorst. We vonden haar nog steeds verdwaasd starend naar haar computerscherm, al is ze zeker niet van plan zich te laten kennen.

“Ik ga mij niet laten ontmoedigen en kies resoluut voor liefde, warmte en openheid“, houdt ze zich sterk, terwijl ze stuk voor stuk vrienden, collega’s en vage kennissen van haar sociale kanalen gooit die vermoedelijk voor een andere partij hebben gestemd. “Wat de wereld nodig heeft is begrip en empathie. Hoe kan je het daar nu niet mee eens zijn? Het is triestig hoe de helft van de bevolking zo verzuurd is geworden en gewoon niet meer openstaat voor dialoog. En ze zitten allemaal in hun eigen kleine echokamer. Awel, aan dat soort polarisering doe ik niet mee. Vanaf nu maak ik alleen nog tijd voor mensen die er exact hetzelfde over denken als ikzelf. Dat is blijkbaar de enige manier om een beetje tolerantie en respect af te dwingen in dit land.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten