di 16 april 2024

Man zit angstig op uitkijk voor roodgroene belastingstsunami

POLITIEK – De stembusslag is officieel afgesloten en terwijl de uitslagen binnenlopen is lang niet iedereen er gerust in. Zo vond onze reporter Mike (37) op het strand van Oostende, ongemakkelijk turend in de verte. “Ik heb mijn plicht gedaan en de resultaten ogen veelbelovend, maar ik blijf voor alle zekerheid het waterpeil in de gaten houden. Die tsunami gaat mij niet verrassen. En mijn bedrijfswagen staat achter slot en grendel. Goed weten.”

“Ik ben het beu hoe links constant op angst en paniek inspeelt”, zucht Mike. “Is dat nu het niveau tot waar ons politiek discours gezonken is? En dat nota bene terwijl ons land door miljoenen migranten wordt overspoeld die onze kinderen aan terroristen willen verkopen op het internet. Wel, één overstroming is genoeg. Voor die golf aan belastingen op zuurstof en drinkwater pas ik.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten