ma 27 mei 2024

Tuur verwerpt multiculturele samenleving nadat sushirestaurant wasabi weer vergeet

BRAVE BURGERS – Voor Tuur (22) is het genoeg geweest. Hij geeft aanstaande zondag zijn stem aan “wie het hardste brult tegen die multiculti-rommelhoop en de politieke elite die het zo ver heeft laten komen.” Na zich jarenlang te hebben geïdentificeerd als een voorstander van een “omarmend en progressief beleid naar alle culturele, etnische en religieuze achtergronden toe”, is hij er klaar mee. De druppel? Weer eens geen complementair bakje wasabi bij de sushi. “En da’s zeker niet de eerste keer”, zucht Tuur.

“Ik bedoel, hoe moet ik mij in godsnaam blijven openstellen voor diversiteit en pluralisme als er voor mij niets in zit?”, vraagt de jonge twintiger zich af. “We zwieren onze deur maar open voor god weet wie, en wat brengt dat op? Awel, ik zal het u zeggen. Gepamperde luieriken die half werk afleveren! En sorry, maar een portie verse nigiri en california rolls kost mij te veel zuurverdiende centen om zonder de nodige specerijen te zitten schrokken. Het moet langs twee kanten komen, jongens.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten