za 15 juni 2024

Heteroseksuele man kijkt openlijk en vrijwillig Eurosongfestival uit

FLAUWE KULTUUR – De wereld rondom ons verandert en dat lijkt steeds sneller te gebeuren. Terwijl identiteitskwesties voor meer en meer verdeeldheid dreigen te zorgen, lijkt toch lang niet iedereen zich tegen dergelijke verschuivingen te blijven verzetten. Zo sprak onze reporter met Dirk (57), een zelfverklaarde openlijk heteroseksuele man die gisterenavond “integraal en zonder morren” de 64e editie van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv uitkeek.

“Eerlijk gezegd snap ik zelf de hele commotie niet”, haalt Dirk nuchter de schouders op. “Ik was onverwacht alleen thuis en zette me voor de beeldbuis. Opeens belandde ik bij Eurovisie en dacht ik: ach kom, waarom ook niet? En ik moet zeggen, het was niet half zo erg als ik gedacht had. Bon, het was zeker geen Champions League-finale of Monster Jam, maar ik ben toch blij dat men die verwijfde lasershow toegankelijker voor minder traditionele markten probeert te maken. Als ze nu nog die onnozele Peter Van de Veire vervangen door Bob Peeters of Tanja Dexters, ben ik helemaal content.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten