ma 27 mei 2024

Elektrische lat op wielen blijkt dan toch niet helemaal veilig

BINNENPARKING – Na verregaand onderzoek blijken de zogenaamde Bird scooters, de hippe elektrische steps die men zowat overal ziet rondrijden, toch niet helemaal veilig te zijn. De ontwikkelaars, die al een tijdje geleden toegaven dat de vinnige voertuigen niet alleen kunnen gehackt worden, maar ook onverantwoord versneld, buigen zich alvast over de verrassende bevindingen.

“Wie had gedacht dat een elektronisch aangedreven lat op wielen beschikbaar voor zowat elke oetlul met een smartphone in hyperdrukke stadscentra voor gevaar zou kunnen zorgen? Wel, wij alvast niet.”

Ook Vlaams minister voor Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) valt naar eigen zeggen compleet uit de lucht. “En dat kan ferm zeer doen zonder draagvlak”, knipoogde de politicus gevat in de lens. “Nee serieus, met die fucking scooters van mijn wegen!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten