za 15 juni 2024

Seksueel-geweldplegers kwaad op Justitie: ‘Wat je al niet moet doen om hier een beetje opvolging te krijgen’

BINNENPARKING – Een groep zelfverklaarde seksueel-geweldplegers is het beu amper ernstig gezien te worden als “feitelijke en gevaarlijke dreiging voor de maatschappij” en eist naast stevigere tuchtmaatregelen ook tijdige vervolging en voldoende media-aandacht. “We voelen ons allesbehalve serieus genomen door het Belgische justitieapparaat en dat moet stoppen”, klinkt het.

“We willen van de recente gebeurtenissen gebruik maken om onze plaats in de juridische spotlight op te eisen”, vertelt een anonieme stalker en aanrander uit Antwerpen. “Soms lijkt het wel of wij in dit land maar onschuldige amateurboefjes of tweederangscriminelen zijn. Er kruipt best veel tijd en voorbereiding in dit werk, maar zelfs een fucking wildpisser wordt hier rapper vervolgd. Je moet al verdomme een moord begaan om een deftig maatschappelijk debat op poten te krijgen. En dat is nu niet noodzakelijk onze branche.”

‘Als verkrachter krijg je in dit apenland amper erkenning voor je werk. Er gaat blijkbaar meer aandacht naar de kledingkeuze of alcoholconsumptie van het slachtoffer. Sorry, maar dan kan je even goed voetbalmatchen gaan fixen of verblijfsdocumenten beginnen verlappen.’
Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten