vr 19 april 2024

Woningen werden laatste kwartaal 0,5% minder flagrant onbetaalbaar

BINNENPARKING – Het gemiddelde huis in België werd afgelopen kwartaal alweer een tikkeltje goedkoper, meldt notarissenorganisatie Fednot. De prijs ligt daarmee een luttele 1.300 euro lager dan drie maanden geleden. “Geen nood”, stelt de federatie gerust. “Het gaat hier eerder om gradatie dan een wezenlijk verschil. In het ergste geval zien we een daling van volstrekt absurd tot haast lachwekkend pokkeduur.”

“De mensen hoeven niets te vrezen”, klinkt het ook bij vastgoedspecialisten. “Dit is maar een tijdelijke correctie om jonge spaarders toch even de illusie te laten dat zij ooit zelf nog een kans maken om een huis te kopen. Maar daar komt niets van in huis. De ruimere trend is duidelijk: straks betaal je een half miljoen voor een fucking tuinhuis. Een uitstekende indicator voor welvaart, toch voor wie al lang binnen is.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Zoals eerst veel vermogende Nederlanders naar Vlaanderen vertrokken voor gunstiger belastingomstandigheden, kopen nu veel Belgen een huis over de grens van Nederland. Na het Beleg van Antwerpen toen veel Belgen vertrokken naar Nederland, is nu opnieuw een geheel nieuwe demografische situatie ontstaan.

Een reactie achterlaten