do 29 februari 2024

Studio 100 wil Samson tijdens laatste aflevering laten inslapen

FLAUWE KULTUUR – Na het aangekondigde vertrek van Gert Verhulst uit de succesvolle kinderreeks Samson en Gert leek het aanvankelijk onzeker welk lot de alom populaire sprekende hond te wachten stond. “Die vraag is nu van de baan”, kondigt het productiehuis Studio 100 aan. “We gunnen naast Gertje ook Samson zijn verdiende rust en zullen hem tijdens de allerlaatste seizoensfinale een spuitje geven en vredig laten inslapen.”

“Uiteraard was dit een hartverscheurende beslissing”, reageert ook de beroemde bezieler en tegenspeler zelf. “Maar als er iets is dat Samson onze jeugd geleerd heeft – buiten het stigmatiseren van taalstoornissen, homoseksuele kappers met overgewicht of kinderlijke dorpspolitici – dan is het wel oprechte gevoelens uiten. Verdriet en afscheid nemen horen daar ook bij. Dus laat ons gewoon allemaal gezellig een laatste keer voor de kijkbuis kruipen en toekijken hoe het meest geliefde huisdier van Vlaanderen en Nederland zachtjes in slaap valt en nooit meer wakker wordt. Live. Op dertig jaar mag dat trouwens wel voor een bearded collie.”

‘Samson zal onze jeugd tot op het bittere einde blijven inspireren’, vindt Verhulst. ‘Met zijn dood steken onze jongste kijkers alweer meteen een belangrijke levensles op, namelijk dat er niets zo authentiek Vlaams is als dertig jaar lang onderdanig je nikkel afdragen en dan koud gedumpt worden eens je baas(je) zijn zakken voldoende heeft gevuld en op de Bahama’s wil gaan rentenieren.’

Wanneer de seizoensfinale en publieke crematie precies gepland worden moet nog bekendgemaakt worden, al kunnen fans nu reeds op de wachtlijst gaan staan om voor slechts €29.99 een gesigneerde urne “met een gram Samson” naar huis te nemen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Het maakt niets meer uit. Na de onthullingen van Emanuelle McIntosh die als intuïtief medium werd geïnterviewd over het ware verhaal van Jezus die nooit gestorven is aan het kruis maar als getrouwd man nog 3 kinderen kreeg met Maria Magdalena. (Ze hadden er al twee.)
    Zijn moeder was kennelijk verkracht door een soldaat voor ze met Jozef trouwde, dat verklaart veel. Hij had drie jongere broers en een zusje dat al jong stierf. Bij de kruisiging stond hij op een verhoging, en zijn handen waren met een touwtje los achter het hoofd gebonden, zodat hij makkelijk kon worden bevrijd.
    Maar waar het eigenlijk over gaat is, ik dacht aan haar dialect te merken dat de geïnterviewde weer een Amerikaan was die de hele geschiedenis over had gedaan. Ik dacht het is typerend voor Amerikanen welke richting ze onvermijdelijk opgaan. Wat waren de meest gelukkige momenten van zijn leven? Ik weet het nu al niet meer precies. Kennelijk lag het in de huiselijke sfeer toen hij op de kinderen paste.
    De shock was niet zozeer de complete herziening, waar nu niemand meer omheen kan, van wat in de Bijbel staat geschreven. Dat is normaal. De werkelijke shock is dat Emanuelle Vlaams is.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: