zo 23 juni 2024

Zanger van ‘Bad’, ‘Beat It’ en ‘Smooth Criminal’ bleek dan toch niet zuiver op de graat

BUITENPARKING – Reacties op een controversiële documentaire over het bedenkelijke gedrag van een reeds overleden zanger lopen sterk uiteen. Terwijl ontelbare fans furieus blijven demonstreren tegen de uitzending ervan, reageerden zij die wél keken onthutst en verontwaardigd. Ook de entourage van de popartiest, onder andere bekend van hits als “In The Closet” en “Pretty Young Thing”, komt nu volledig uit de lucht gevallen.

“Je zou toch verwachten dat een gepassioneerd muzikant als hij hier en daar wat hints zou achterlaten”, snottert een trouwe fan terwijl “Give In To Me” van het album Dangerous op de achtergrond speelt. “Ik bedoel, hij is altijd duidelijk geweest over zijn vermeende affaires met volwassen vrouwen en onschuldige vriendschappen. Hoe kan je dan zoiets in godsnaam verklaren? En dat jarenlang aan een stuk? Nee, het is duidelijk dat de media hier weer achter zitten. Iemand die steengoede muziek maakt kan toch niet anders dan een vlekkeloos moreel verantwoorde persoonlijkheid hebben?”

De muzikant in kwestie werd in dit artikel bewust niet bij naam genoemd. Volledig in lijn met de VRT wil ook de redactie van het Beleg “omzichtiger” omspringen met het verspreiden van zijn identiteit.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Channeling is eigenlijk een alledaagse gebeurtenis. Ieder van ons is voortdurend de ontvanger van astrale sferen die zich bij ons of onze familie, vrienden, buren, ons land en de mensheid aandienen. Vanaf de burengeruchten tot de fans die begeistert zijn door hun popidool.

Een reactie achterlaten