do 18 april 2024

Barbie blijkt bijna volledig uit botox gemaakt

LIJFSTIJL – Barbara Millicent Roberts blaast vandaag zestig kaarsjes uit, al kent u haar allicht beter als Barbie. De eeuwig jong ogende en stralende blondine blijft een belangrijk rolmodel voor jonge, vergankelijke en onzekere vrouwen over de hele wereld. Toch vragen gezondheidsexperts zich al decennia af hoe de inmiddels rijpe deerne onder dergelijke druk zo fris en strak is gebleven. “Botox, natuurlijk”, antwoordde ze daar voor het eerst openhartig op, live vanuit haar uitklapbare droomhuis met zwembad.

“Mensen denken al jaren dat mijn lichaam eigenlijk voornamelijk uit acrylonitril-butadieen-styreen is vervaardigd, terwijl mijn mooie, effen gelaat dan weer zou bulken van de polyvinylchloride“, klapte de superster van amper 29,21 centimeter uit de biecht. “Niets is minder waar. Dit is eigenlijk een fabrieksgeheim, maar het publiek verdient te weten dat ik feitelijk voor 99,9% uit botulinetoxine besta. Dat is natuurlijk hetzelfde gif waarmee duizenden mensen zich dagelijks laten inspuiten om rimpels te bestrijden. Wel, ik heb nooit botox gebruikt. Ik ben botox.”

‘Dit waanzinnige moordlijf hou je niet door de hele dag op je krent in de zon te zitten’, voegt de pop daaraan toe. ‘Een constante stroom aan bacteriële injecties daarentegen.’

Fabrikant Mattel distantieert zich intussen van de uitspraken gemaakt door de synthetische superster en garandeert dat het “louter en alleen plastic rommel” gebruikt om weerloze kinderen een “verantwoord, doch consequent kunstmatig schoonheidsideaal” op te leggen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten