wo 24 april 2024

Ouders Mawda geschokt: ‘Onze gedachten gaan uit naar mijnheer Francken en zijn dierbare wagen’

BINNENPARKING – Een groeiend aantal verontwaardigden spreekt inmiddels schande over de manier waarop voormalig staatssecretaris Theo Francken in het Waalse Verviers ontvangen werd toen hij zijn boek ‘Continent sans frontière’ wilde komen voorstellen. Niet alleen werd het de N-VA’er door betogers nagenoeg onmogelijk gemaakt zijn lezing te houden, maar tot overmaat van ramp werd zijn mooie wagen ernstig beschadigd. Ook de ouders van de tragisch neergeschoten kleuter Mawda Shawri (2) hebben geen woorden voor het nodeloze geweld en overwegen België alsnog vrijwillig te verlaten.

“Wat voor apenland is dit eigenlijk?”, vraagt vader Ali Shamdin, geflankeerd door mama Amir Perhast en zoontje Mohamad, die stuk voor stuk de gruwelijke dood van het Koerdische meisje meemaakten. “Een goedbetaald politicus die zijn hele loopbaan vakkundig gebouwd heeft op het exploiteren van xenofobe volkswoede en populistische polarisering zo maar even minutenlang met een ongemakkelijk gevoel opzadelen, dat doe je niet. En dan zijn auto beschadigen! Nee, voor dat soort barbaarse brutaliteiten zijn wij niet naar fucking Europa gevlucht. Ik neem mijn gezin nog liever terug om in een lekkende Iraakse bunker te gaan schuilen dan nog zo’n vreselijke dingen op Twitter te moeten lezen.”

‘We hebben niet kunnen zien wat voor merk het was en hopelijk was alles goed verzekerd’, snottert mama Amir. ‘Maar wij begrijpen wat verlies is en dat soort deuken krijg je er nu eenmaal moeilijk uit. Onze gedachten gaan uit naar mijnheer Francken en zijn privé-chauffeur.’

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten