do 18 april 2024

Familie ijsberen weigert te integreren in Russisch dorp

BUITENPARKING – De vrede van een afgelegen Russisch dorpje op de eilandengroep Nova Zembla wordt al een tijdje verstoord door een groep ijsberen die zich hardnekkig weigert aan te passen aan de normen en waarden van de plaatselijke bevolking. Dat meldt onze correspondent uit Moskou. Niet alleen zouden de Arctische indringers agressief gedrag vertonen en privé-eigendom binnendringen, maar tot overmaat van ramp weinig tot geen motivatie tonen om zich fatsoenlijk te verdiepen in de taal en cultuur van hun Russische buren.

“Ik vind het eerlijk gezegd niet kunnen”, vindt plaatselijke barista en parti-time postbode Boris. “Ik heb niets tegen andere zoogdieren en ook zij moeten aan het eind van de maand kunnen rondkomen, maar dat steelt hier maar biefstukken uit de winkel en brult boertig in het rond alsof het de normaalste zaak is. En ik betwijfel of hun welpen deftig Russisch leren.”

De dorpelingen eisen een onmiddellijke uitwijzingsprocedure naar een dichtbijzijnde ijsklomp.

Volgens klimaatwetenschappers zouden de dieren aanspraak kunnen maken op een vluchtelingenstatuut, maar daar wil de Russische regering niet van weten. “Het zijn grote, sterke en strijdlustige vleeseters. Dat op zich is veelbelovend. Maar als we onze grenzen zo maar voor Ivan en alleman open zwieren, kunnen we onze Slavische identiteit even goed doorsjassen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten