wo 22 mei 2024

Joke Schauvliege riskeert GAS-boete voor uitstoot gebakken lucht

POLITIEK – Het zit Vlaams milieuminister Joke Schauvliege (CD&V) duidelijk niet mee. De Oost-Vlaamse politica riskeert een fikse GAS-boete na het al dan niet opzettelijk uitstoten van onaanvaardbare hoeveelheden gebakken lucht op de nieuwjaarsreceptie van het Algemeen Boerensyndicaat Zuid- Oost-Vlaanderen.

“Het klopt dat wij zaterdagavond meldingen kregen van verdachte luchtdrukschommelingen boven een polyvalente zaal in de streek”, bevestigt de commissaris van zone Geraardsbergen/Lierde. “Zelf hebben wij de minister niet op heterdaad kunnen betrappen, maar de vrijgegeven beelden liegen er niet om. Ik heb zelden zo’n publiekelijk gespuide troep zien passeren, en de boeren hier dumpen wel vaker toxische brol in de beek.”

Mogelijk zal de minister onder toezicht van een externe milieucoördinator geplaatst worden. Ook riskeert ze een zware geldboete voor het openbaar verkopen van bullshit zonder landbouwvergunning.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten